homekniha mesiacaautoriknihyvernisáže/akciekontakt facebookodberateľská zóna

o knihe diskusia / komentáre


Alvarez Momi
Talianske rizoto

dátum vydania: 11.7.2011

ISBN 978-80-8114-092-1
EAN 9788081140921
120 str., viaz., 16,5 × 23,4 cm

Cover © Róbert Mahdal

Vedeli ste, že ryža, ktorá sa predáva na Slovensku, pochádza z Talianska? Najviac sa jej vypestuje na severe krajiny, odkiaľ pochádza šéfkuchár Alvarez Momi. Rizoto na rôzne spôsoby je na severe Talianska obľúbenou pochúťkou. Rýchla príprava, recepty plné fantázie a dôvtipu dokazujú, že v jednoduchosti je sila. Spolu s nami vyčaríte z obyčajnej ryže fantastické kreácie, ktoré sa vyrovnajú najchutnejším špecialitám.

Alvarez Momi (1954, Verona) je najznámejším šéfkuchárom v oblasti. Píše kuchárske knihy, venuje sa príprave mladých kuchárov do praxe. Žije na Slovensku, v Bratislave otvoril dve reštaurácie.

Alvarez Momi Talianske rizoto

Vedeli ste, že ryža, ktorá sa predáva na Slovensku, pochádza z Talianska? Najviac sa jej vypestuje na severe krajiny, odkiaľ pochádza šéfkuchár Alvarez Momi. Rizoto na rôzne spôsoby je na severe Talianska obľúbenou pochúťkou. Rýchla príprava, recepty plné fantázie a dôvtipu dokazujú, že v jednoduchosti je sila. Spolu s nami vyčaríte z obyčajnej ryže fantastické kreácie, ktoré sa vyrovnajú najchutnejším špecialitám.

Alvarez Momi (1954, Verona) je najznámejším šéfkuchárom v oblasti. Píše kuchárske knihy, venuje sa príprave mladých kuchárov do praxe. Žije na Slovensku, v Bratislave otvoril dve reštaurácie.

12.90 10.0000 11.7.2011 120 str., viaz., 16,5 × 23,4 cm 17|9 1 1

MOC s DPH 12.90 naspäť «


Knihy z tejto edície:




Download (© Marenčin PT) obálka.jpg mini obálka.jpg

permalink: http://marencin.sk/308

páči sa mi na fb

Vyhľadať
 
Vyhľadať


Verzia pre mobily